Значи, когато отключвам или заключвам с дистанционното, нито един от мигачите от цялата дясна страна не свети. Иначе, когато дам мигач или натисна аварийките си светят всички. Къде да търся проблема? Не че е голям проблем, но е дразнещо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем със светлините 156
Collapse
X
-
Би ли уточнил това "дистанционно"оригиналния бутон на ключа ли е или допълнителна маймунка от допълнително монтиран модул?
Sent from my GT-I9300 using TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Проверете си релето, което задейства мигачите при отключване/заключване. J43 на скицата:
Намира се близо до приемника за дистанционното (M35) под третия стоп.
Вероятно има лош контакт в цокъла или вътре в самото реле.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПроверете си релето, което задейства мигачите при отключване/заключване. J43 на скицата:
Намира се близо до приемника за дистанционното (M35) под третия стоп.
Вероятно има лош контакт в цокъла или вътре в самото реле.sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++
Comment
-
Първоначално публикувано от Marchoni Покажи съобщениеТова реле за мигачите при отключване/заключване ли е? Като махна мойто спира да ми отваря багажника с дистанционното. Мойта от както съм я взел не мига при отлючване/заключване. Има ли да се настройва от някъде? С оригиналния згъваем ключ съм
При коли произведени след 2001 г. мигачите се управляват от въпросното реле, което се задейства директно от приемника на дистанционното (M35):
Релето за багажника е друго.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
А релето за багажника пак там ли е, защото като махна това до третия стоп, спира да отваря багажника от ключа.
Колата е 156 седан 2002г.
Сега видях че до релето което вадя има кафява празна букса, предполагам че там трябва да е релето за светлинната сигнализация. Сега ако някой изкара снимка на това реле защото го нямам, ще съм безкрайно благодарен.Last edited by Marchoni; d.m.y г., 14:44.sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++
Comment
Comment